Entreprenør

Vi produserer, leverer og monterer dører, vinduer, fasader og tak i aluminium over store deler av landet. Vi tilbyr produkter som oppfyller de krav som markedet ønsker og forventer, det være seg produkter som er høyisolerende, skuddhemmende, brannhemmende, innbruddshemmende og støydempende. Ved å velge produkter laget av aluminium er valgmulighetene store og vedlikeholdskostnadene lave. Overflatebehandling med pulverlakk kan leveres i NCS-S og RAL farger med forskjellige strukturer. Ved å velge en anodisert overflate vil man oppnå en metallisk effekt. Forskjellig farge utvendig og innvendig er mulig.

Les mer om de enkelte produkter og se bilder under hver kategori, eller ta kontakt med oss.

GlassTeam AS sine ansatte innehar stor kompetanse og har mange års erfaring i bransjen. Flere av oss er autoriserte glass- og fasaderådgivere. Vi tilfredsstiller alle myndighetskrav og innehar det som trengs av godkjenninger, slik som Startbank, Godkjent for ansvarsrett, P-merket og Mesterbrev.

Fasader

Aluminiumsfasader kan brukes for å oppnå både estetiske og funksjonelle behov. Våre fasader kan benyttes til å redusere energibehovet ved å velge løsninger med lave U-verdier, kontrollere sollyset ved bruk av solavskjerming og generere energi ved å benytte solcellepanel i fasadene. Utvalget av basisprofiler og dekorprofiler er stort og tilpasses etter kundens behov. Fasadene kan leveres i brannklassene F30, A30.

Vinduer

Aluminiumsvinduer kan leveres fra de enkleste faste karmer med uisolerte profiler til høyisolerende motoriserte åpningsvinduer.

Vinduene kan leveres som enkle, vindusbånd og integrert i fasader. De leveres både som innadslående og utadslående. Selve beslaget, hengsler og vridere, finnes i flere utførelser med skjulte hengsler og integrerte barnesikringer i vridere. Faste karmer kan leveres i brannklassene F30, A30 og A60.

Dører

Våre dører skreddersys kundenes behov

Dører i aluminium finnes i mange varianter, fra enkle 1-fløyede dører til brannhemmende dører med elektronisk avlåsning og slagdørsautomatikk. Våre dører skreddersys kundenes behov og valget av låser og beslag er stort og omfattende. Dører kan leveres i brannklassene F30, A30 og A60.

Folde- og skyvedører

Med folde- og skyvedører kan du åpne opp og utvide bo- og arbeidsarealet.

Det finnes mange gode bruksområder: Fra vinterhage ut mot hage, og folde-/skyvedører fra stue/spiseplass ut mot balkong eller terrasse. Dørkonstruksjonene tillater store glassflater som gir maksimalt lysinnslipp og åpningsmulighetene er mange. Høyisolerte aluminiumprofiler og valg av riktig energiglass sikrer optimal varmeisolasjon.

Service- og Vedlikeholdsavtaler

Det kan opprettes service- og vedlikeholdsavtaler med våre entreprenøravdeling i Fredrikstad og Oslo


Salgs- og Leveringsbetingelser

Salgs- og leveringsbetingelser gjelder mellom Kjøper og GlassTeam AS (Leverandør), som en del av avtalen mellom partene, for
levering og montering av glass og fasadeelementer.