Glassmester

GlassTeam AS er også en tradisjonell glassmestervirksomhet, både for private – og næringskunder.
Vi har glassmester verksteder i Moss og Fredrikstad, men utfører også små jobber på Kløfta.

GlassTeam AS utfører alt innen tradisjonell glassmesterarbeid fra kittreparasjoner, speil, interiørglass til store prosjekter med utskifting av glass til vinduer, dører og fasader.

GlassTeam AS sine ansatte innehar stor kompetanse og har mange års erfaring i bransjen. Flere av oss er autoriserte glass- og fasaderådgivere.
Vi tilfredsstiller alle myndighetskrav og innehar det som trengs av godkjenninger, slik som Startbank, Godkjent for ansvarsrett, P-merket og Mesterbrev.

Speil

Lille speil på veggen….

Speilets bruksområder er så mangt.

Benytter man speil på riktig måte, vil man oppnå å fremheve det man måtte ønske. Store veggspeil eller mange små sammen, får et rom til å virke større og lysere.

GlassTeam har mange ulike måter å kunne bearbeide formen på speilet, for å kunne tilby deg et bredt utvalg.

Våre fagfolk tar hensyn til spotter og strømuttak.

Speil kan bestilles i alle former og dimensjoner. (4mm og 6mm tykkelse)

Se mer info

Folie til glass

Vi tilbyr mange forskjellige typer film til ditt glass. De mest solgte typene er:

Solfilm
Solfilm reflekterer inntil 95% av solvarmen. Den minsker solbleking av møbler og annet inventar og reduserer varmen som trenger igjennom vindusflaten.

Sikkerhetsfilm
Sikkerhetsfilm som hindrer/forsinker innbrudd og hærverk i tillegg til at det beskytter mennesker og innventar mot glassplinter.

Dekorfilm og folie
Dekorfilm brukes som oftest for å skjerme kontorer eller møterom mot innsyn. Men brukes like ofte til å gi innvendige glassvegger et nytt og spennende uttrykk.

Energibesparingsfilm
Energifilm er en isolasjonsfilm som reduserer strømutgiftene. Om sommeren blir heten fra solen reflektert vekk fra vindusglasset, og reduserer bruk av kjøling/air conditioning. Om vinteren fungerer filmen slik at varmen fra varmeovner, og andre varmekilder, blir sendt tilbake inn i rommet, noe som reduserer bruk av energi på oppvarming.

For mer informasjon gå til vår samarbeidspartners hjemmeside
http://www.consol-solskjerming.no/

Plast plater / Polykarbonat / Akrylglass

Polykarbonat (PC) er en transparent termoplast med eksepsjonell holdbarhet. Polykarbonat selges oftest som «uknuselig plast» under navnet «Makrolon» eller «Lexan» og brukes til butikkvinduer og dørvinduer som skal være støt-, spark- og slagsikre. Den er optisk klar og varmebestandig.

Polykarbonat er lett å forveksle med akrylglass, men man kan skille dem gjennom å bøye materialet. Akrylglasset vil da brytes av mens polykarbonatet føyer seg.

Les mer om Polykarbonat

Folde- og skyvedører

Med folde- og skyvedører kan du åpne opp og utvide bo- og arbeidsarealet.

Det finnes mange gode bruksområder: Fra vinterhage ut mot hage, og folde-/skyvedører fra stue/spiseplass ut mot balkong eller terrasse. Dørkonstruksjonene tillater store glassflater som gir maksimalt lysinnslipp og åpningsmulighetene er mange. Høyisolerte aluminiumprofiler og valg av riktig energiglass sikrer optimal varmeisolasjon.

Dører

Våre dører skreddersys kundenes behov.

Dører i aluminium finnes i mange varianter, fra enkle 1-fløyede dører til brannhemmende dører med elektronisk avlåsning og slagdørsautomatikk. Våre dører skreddersys kundenes behov og valget av låser og beslag er stort og omfattende. Dører kan leveres i brannklassene F30, A30 og A60.

VELLE Terrassestendere

Prisgunstige terrassestendere i meget god kvalitet. De er solid konstruert, sort finish og lakkering er gjort på en måte som gjør at de også er pene å se på.

Velle Terrassestendere er et avskjermings system som kan brukes på verandaer, terrasser eller uterom. Stenderne er laget av aluminium, et materiale som er nærmest evigvarende. De er solid konstruert, sort finish og lakkering er gjort på en måte som gjør at de også er pene å se på. Monteringen av Velle Terrassestendere skjer direkte på håndløper for eksisterende rekkverk med og uten fot. Mulighetene er mange. Man kan velge mellom flere forskjellige typer glass både når det gjelder farge og mønstre. Mønster i glasset vil også bidra til å forhindre innsyn.

Se mer info og priser

Rekkverk Trapp og Gulv

Rekkverk i glass gir utsikt og slipper naturen og lyset inn. Er det flott utsikt er glass i rekkverk et naturlig og flott valg.

Glasset kan innspennes i dekkeforkant, boltinnfestes eller monteres oppe på dekke, enten i gulvskinne eller stendere med glassklemmer. Er det nivåforskjell på 50cm eller mer, benyttes det herdet laminert glass eller varme-forsterket laminert med polerte kanter pga personsikkerhet og fare for fall. Ved brudd vil glasset bli hengende igjen i folien og dermed redusere faren for person-skade.

Polerte kanter forsterker glasset ytterligere, og stukede hjørner vil forhindre skarpe hjørner i forhold til vasking og små nysgjerrige barnefingre.

Se mer info og bildegalleri

Service- og Vedlikeholdsavtaler

Det kan opprettes service- og vedlikeholdsavtaler med våre entreprenøravdeling i Fredrikstad og Oslo


Salgs- og Leveringsbetingelser

Salgs- og leveringsbetingelser gjelder mellom Kjøper og GlassTeam AS (Leverandør), som en del av avtalen mellom partene, for
levering og montering av glass og fasadeelementer.