Interiør

For både Næringskunder og Private

Glass i interiør bevarer romfølelsen og slipper lyset inn i rommet, samtidig som det gir et visuelt lekkert og delikat uttrykk. I tillegg er det praktisk, da det kan skreddersys og tar liten plass i forhold til andre interiørløsninger.

Enten du er på jakt etter en skreddersydd dusjløsning, ei lekker glassdør, et luftig rekkverk – ute som inne, glass i gulv, trapper eller tak, glass over kjøkkenbenk eller speil på vegg, hel glassvegg eller skillevegg som romdeler, eller kanskje en bordplate med spesiell fasong, har vi løsningene som passer for deg privat og/eller ditt firma.

Som glassmester prosjekterer og dimensjonerer vi glass etter bruksområde og leverer glassløsninger innenfor sikkerhet, støydemping, innsyn og design med klart glass, farget, mønstret, sandblåst, frostet, laminert og design-glass. Vi har egne dyktige montører med lang erfaring.

Rekkverk Trapp og Gulv

Rekkverk i glass gir utsikt og slipper naturen og lyset inn. Er det flott utsikt er glass i rekkverk et naturlig og flott valg.

Glasset kan innspennes i dekkeforkant, boltinnfestes eller monteres oppe på dekke, enten i gulvskinne eller stendere med glassklemmer. Er det nivåforskjell på 50cm eller mer, benyttes det herdet laminert glass eller varme-forsterket laminert glass med polerte kanter pga personsikkerhet og fare for fall. Ved et brudd vil glasset bli hengende igjen i folien og dermed redusere faren for person-skade.

Polerte kanter forsterker glasset ytterligere, og stukede hjørner vil forhindre skarpe hjørner i forhold til vasking og små nysgjerrige barnefingre.

Se mer info og bildegalleri

Speil

Lille speil på veggen….

Speilets bruksområder er så mangt.

Benytter man speil på riktig måte, vil man oppnå å fremheve det man måtte ønske. Store veggspeil eller mange små sammen, får et rom til å virke større og lysere.

GlassTeam har mange ulike måter å kunne bearbeide formen på speilet for å kunne tilby deg et bredt utvalg.

Våre fagfolk tar hensyn til spotter og strømuttak.

Speil kan bestilles i alle former og dimensjoner. (4mm og 6mm tykkelse)

Se mer info

Glass på vegg

Glass over kjøkkenbenk er enklere å holde rent i forhold til fliser og fuger, spesielt i koke- og sprutsoner, i tillegg til at mulighetene for dekor er mange.

En kan velge å male glasset på baksiden med en sprek kontrastfarge, eller lage motiv med digitalt trykk/silketrykk. Noen velger tapet og andre velger å bare male glasset i samme farge som veggene forøvrig.

Se mer info

Glass i tak

Glass som takoverbygg gir beskyttelse for regn og snø, samtidig som det slipper lyset gjennom.

Konstruksjon og tyngde krever ekstra godt feste/spikerslag i vegg, og glass-tykkelse og dimensjoner må beregnes etter snølast og vindlast på montasjested.

Glass kan monteres som et takoverbygg over inngangsdør i egnede stag, alternativt kan glassfelt monteres oppe på liggende stendere for å få en større takflate.

Glass på bad

Helglass på bad kan skreddersys i forhold til plassen en har til rådighet, også i forhold til skråtak.

Mulighetene er mange, enten det er snakk om en enkel helglassdør i dusj hengslet til vegg, eller flere glassvegger med en eller flere dører hengslet glass-glass. Det kan benyttes helhengsel som går langs hele dørens høyde, eller to til tre enkelthengsler avhengig av vekten på glassdøren. Det anbefales 8mm glasstykkelse, alternativt 6mm med helhengsel.

Se mer info

DORMA Design Glass Forhandler

Som DORMA Design Glass Forhandler har vi tilgang på de fremste produktene i markedet, og den ypperste kompetanse når det gjelder glassløsninger. Det være seg skyvedører, slagdører eller helglassløsninger.

Glassvegg fra gulv til tak blir mye brukt i næringslivet, men også hos private, da det slipper lyset gjennom lokalene/rommene og tar liten plass.

Det er blitt veldig populært mellom bad og soverom i privatboliger, men også mellom kjøkken og stue. Glassveggene monteres ofte i u-kanaler mot gulv og tak, og det kan integreres skyvedører og slagdører i helglassløsningen. Det er mulig å montere løsninger med overlys i forbindelse med dør ved store takhøyder. Synlighetsmarkering i form av kontrast, farge eller dekor er nødvendig der det er mye ferdsel, og det bør være forskjellig markering på dør og vegger. Dette gjelder spesielt i offentlige bygg.

Se mer info

Service- og Vedlikeholdsavtaler

Det kan opprettes service- og vedlikeholdsavtaler med våre entreprenøravdeling i Fredrikstad og Oslo


Salgs- og Leveringsbetingelser

Salgs- og leveringsbetingelser gjelder mellom Kjøper og GlassTeam AS (Leverandør), som en del av avtalen mellom partene, for
levering og montering av glass og fasadeelementer.