Ytterdører i aluminium er lekre og materialegenskapene og byggedybden gir en svært stabil og velisolert konstruksjon som passer godt for alle typer inngangspartier. H-fasader sin Boligavdeling skreddersyr dører etter stil og behov.  Vi hjelper kunden med å velge det som er riktig for akkurat sin bolig. Ytterdørene finnes både som utadslående og innadslående, og man kan velge i et bredt sortiment av tilbehør og designhåndtak.

Et perfekt dørdesign består av en karm, ramme og dørfylling som passer sammen. Dørfyllingen er innebygd i rammen og utgjør det viktigste designelementet. Vi hjelper deg å finne forskjellige former og farger for å gi drømmedøren et særpreget design. Uansett hvilket uttrykk som ønskes så har Schüco nærmest et ubegrenset fargeutvalg. 

H-fasader produserer Schüco sine produkter i fabrikklokaler i Fredrikstad. Det vil si at produktene våre er kortreiste og de følges opp av prosjektledere som jobber i samme lokalene. Dette gjør at kvalitet og produksjonstid blir som avtalt. I tillegg monteres alt av våre egne montører som er kvalifiserte til å montere Schüco sine produkter.

Ta kontakt med vår Boligavdeling i dag, så hjelper vi deg med å forme drømmedøren.