Våre dyktige og dedikerte serviceteam har spesialkompetanse og sørger på høy kvalitet og punktlighet i oppdragene. Vi har lang og bred erfaring innen glass og aluminium, og har over 50 år bak oss i glassbransjen. Med avdelinger på Kløfta og i Fredrikstad dekker vi hele Østlandet, og nærhet til kundene gir rask responstid.

Serviceteamene i H-fasader GlassTeam tilbyr bistand til eiendomsbesittere, entreprenører,  byggmestere, vaktmestere, borettslag, offentlige instanser etc. – Oppdragene til serviceavdelingen kan deles i to kategorier, vi utfører utskifting av vinduer, dører, fasader og dørautomatikker, og i tillegg tilbyr vi  serviceavtaler, rammeavtaler og forebyggende vedlikehold på avtalte produkter. Vi anbefaler for eksempel alle å utføre årlig service på dørautomatikker, det gjelder både på slagdørsautomatikk og skyvedørsautomatikk. Dette for å hindre unødig driftsstans og øke levetiden på automatikken.

I tillegg til å samarbeide med byggherrer og entreprenører, samarbeider vi også med blant annet borettslag, brannfirmaer, låsesmeder og glassmestre og skreddersyr leveransen etter kundens behov.

Kontakt oss for ytterligere informasjon om både service-/montasjeoppdrag og serviceavtaler service@hfasader.no