Glass i gulv – Praktisk, stilig og trendy

Karina MyklebostadGlassteam, Inspirasjon

gulvglass

Glass i gulv er et produkt vi er stolte av å kunne tilby våre kunder, både i forhold til produktet i seg selv og at vi monterer dette. Det slipper lyset gjennom til etasjen under og øker romfølelsen betydelig. Det ser utrolig lekkert ut og vil bidra til å øke verdien på boligen. Det kan selvfølgelig også benyttes kun for et estetisk avbrekk, uten at det har en direkte nyttefunksjon.

Prosjektering

Glasset blir prosjektert og dimensjonert etter gjeldende normer og regler. Det kan bestilles i enten vanlig klart glass eller ekstra klart glass. Som et ekstra blikkfang, kan vi legge inn en farget transparent folie i glasset, alt avhengig av hva kunden ønsker og hva som stilmessig passer inn. For bedriftskunder kan det være bruken av rommet, firmalogo eller signaler (kommunikasjon) som avgjør om de ønsker en fargetone i glasset.

Se for deg et inngangsparti i en enebolig uten vinduer hvor det er montert glass i gulvet rett over. Lys slippes ned i gangen og en ser opp i 2.etg – Et herlig uttrykk ved at masse lys kommer ned i gangen, og FOR et inntrykk når man kommer inn!

Her har vi noen bilder av gulvglass vi har montert i en arkitekttegnet funkisbolig i Oslo. Bildene viser under montering av glasset og ferdig resultat:

Lurer du på om glass i gulv kan være noe for din eksisterende bolig, eller om det er mulig å få prosjektert dette inn i en bolig du planlegger å bygge, ta kontakt med oss. Vi forteller deg hva du må tenke på i forhold til innfestning og hvilke mål du bør ha for å evt. slippe å dele opp glasset, og hvilke priser som gjelder. Glass er så mye, mye mer.

 

Skrevet av: Karina Myklebostad, Prosjektselger Interiør