Glassmesterverksted

Malin JohansenGlassmester, Glassteam

Glassmester

I våre glassmesterverksted driver vi med alt innen glassmester virksomhet. Vi tilskjærer, sliper og polerer glass med hurtig levering (også fasong). Vi bearbeider glass og speil etter mal og utfører kittreparasjoner av gamle vinduer. Vi lager også glassmontere etter ønsket mål som f.eks en vedkasse i glass, samt at vi har det meste av glasslister til vinduer lagerført som kan fås på dagen.

Det finnes mange typer ornamentglass som passer bra til innvendig dør eller vindskydd på en balkong med stendere. Vi har et flott utvalg på vårt lager, kom gjerne innom for en titt.

Plast

Plast kan brukes til så mangt, f.esk i drivhus, båtvinduer, vindskydd eller kanalplast som takoverbygg ute. Vi har også et stort utvalg av kanalplast, plexiglass, akryl og makrolon(polykarbonat).

Ønsker du mer informasjon om de forskjellige typer plast, les her: https://www.glassteam.no/glassmester/plast-plater-polykarbonat-akrylglass/

Døgnservice

Vi foretar befaringer i forhold til knust/sprekt eller punkterte glass i løpet av våre åpningstider 07.30-15.30. Ved behov på kveld/natt/helger eller helligdager har vi døgnservicetelefon hvor vår samarbeidspartner SOS Nedre Glomma foretar sikringer utenom åpningstidene.

Vi i GlassTeam har lang erfaring vedrørende glassmestervirksomhet og klarer å løse det meste. Flere hos oss har fagbrev i glassfaget og sitter inne med mye kunnskap. Vi har egne glassmesterverkstedet i Fredrikstad og Moss hvor det er bare å komme innom hvis en trenger hjelp eller bare en prat.

Lekker vedkasse i glass

 

Skrevet av Bjørnar Olsen, Selger Glassmester Fredrikstad