Hva driver GlassTeam AS med?

Svein MathisenGlassteam

Det er mange som fortsatt ikke kjenner til alle de mulighetene som våre produkter gir. Vi har en ambisjon i 2017 om å gjøre markedet mer kjent med hva GlassTeam kan levere.

Hva vi leverer av produkter og tjenester

Ikke alle vet at vi kan levere og montere glass i mange varianter som ulike farger, med funksjoner som energireduserende, sikkerhet, selvrensende, soldempende, dekor, som enkeltglass eller kombinert i 2- eller 3-lags isolerglass.

Vi leverer og monterer også ulike typer rekkverk syrefast stål og aluminium på terrasser, hemser og i trapper, samt levegger i glass og aluminium. Vi har også et stort utvalg plexiglass og kanalplast i ulike typer og tykkelser.

Mange velger våre helglass dusjløsninger, glass/sprutplate over kjøkkenbenk, helglass skyvedører, helglassdører og vegger som gir et uttrykk av moderne, delikat design. Alle produkter leveres skreddersydd etter den enkeltes behov. Vi sørger selvfølgelig for montering etter avtale.

Vi ser også at fler og fler private velger hel-aluminiumsprodukter som vinduer, foldedører, skyvedører eller små fasader i sine hjem. Vi ser en klar tendens på at mange ønsker vedlikeholdsfrie produkter til  hus, leilighet og hytte.

Produserer lokalt

Aluminiumsprodukter som skyvedører, foldedører, vinduer osv blir produsert i vår egen fabrikk på Sellebakk i Fredrikstad. De blir produsert på mål etter de ulikes behov for produkt og funksjon. Vår styrke er full frihet for valg av produkter som er tilpasset ditt behov. Vi er meget bevisst på at det er viktig med lokal produksjon i Norge i forhold til kvalitet, fleksibilitet og leveringsdyktighet.

Vi ser frem til å kunne betjene deg som kunde.

Skrevet av Svein Mathisen, Daglig Leder