Ny Daglig Leder i GlassTeam AS

Svein MathisenGlassteam

GlassTeam AS har ansatt Tom Arild Aas som ny Daglig Leder.
Aas tiltrådte stillingen 18.september 2017.

Bakgrunn

Aas har bred erfaring både i Norge og internasjonalt, og har dessuten sittet i GlassTeam’styre. Har har også tidligere vært innom Brødr.Bøckmann.
Vi er svært glade for å ha fått han med i firmaet videre i en spennende tid, sier tidligere daglig leder Svein Mathisen.

Aas er utdannet sivilingeniør og har en teknisk og produksjonsrettet bakgrunn, men har gått mer over til salg og den kommersielle siden gjennom årene.
Han har også en solid kompetanse innen ledelse og strategi, og kommer fra stillingen som Administrerende Direktør i Ashwoods Electric Motors ltd.

«GlassTeam opplever god vekst i disse dager etter et par vanskelige år, og jeg ser frem til å ta bedriften til nye høyder sammen med en sterk og engasjert ledergruppe og solide medarbeidere», sier Aas i en kommentar.

Tidligere Daglig leder:

GlassTeam gjennomgår sterk vekst og har behov for å styrke seg så vel operativt som innen organisasjonsutvikling og ledelse. Det er et samlet syre som uttrykker sterk tilfredstillelse ved at Tom har takket ja til å lede bedriften videre, uttaler Mathisen

Tidligere leder ønsker å trappe ned sin aktive karriere, men vil overlappe med Aas de første par månedene. Svein Mathisen vil fortsatt være største aksjonær og sitte i styret i selskapet.

 

 

GlassTeam AS