Om oss

H-fasader GlassTeam AS er et norsk eiet selskap med røtter i glass-bransjen mer enn 50 år tilbake. Selskapet har hovedkontor og egen produksjon i Fredrikstad, samt en avdeling på Lindeberg.

 Vi vil ha en omsetning på rundt 200 mill. kr i 2020 og har ca. 100 dyktige medarbeidere fordelt på de to avdelingene. Selskapet er hel-eid av Flakk-Gruppen, og er sammen med søsterbedriften H-fasader i Ålesund den klart største fasadeentreprenøren innenfor glass- og aluminiumsfasader i Norge.

Vår Entreprenøravdeling leverer og monterer fasader, dører, vinduer, rekkverk og andre glassløsninger til bygg for næring så vel som for det offentlige. H-fasader GlassTeam har fokus på prosjekter på Østlandet og Sør-Vest Norge, men sammen med H-fasader i Ålesund dekker vi hele landet. 

H-fasader GlassTeam har dessuten en egen Service-avdeling som tar mindre oppdrag og serviceoppdrag i forbindelse med mindre ombygginger, utskiftinger og vedlikehold av aluminiums-dører og -vinduer, samt dørautomatikk etc. for profesjonelle byggherrer, det offentlige og andre aktører. Vi tilbyr også serviceavtaler for de samme produktene.

I vår produksjonsavdeling har vi ca 30 godt kvalifiserte medarbeidere som betjener en moderne maskinpark. Hjertet i produksjonen er CNC maskiner som bearbeider hele aluminiums-staver. Maskinene HS100 og AF 500 utfyller hverandre godt i fleksibilitet og kapasitet. Vi kapper, bearbeider og bygger sammen partiene i vår produksjon i Fredrikstad, med både Sapa og Schüco aluminiums-systemer.