Om oss

H-fasader GlassTeam AS er et norsk eiet selskap med røtter i glass-bransjen fra mer enn 50 år tilbake. Selskapet har hovedkontor og egen produksjon i Fredrikstad, samt en avdeling på Kløfta. Vi omsatte for drøyt 150 mill. kr i 2018 og har ca. 100 dyktige medarbeidere fordelt på de to avdelingene. Selskapet er hel-eid av Flakk-Gruppen, og er sammen med søsterbedriften H-fasader i Ålesund den klart største fasadeentreprenøren innenfor glass- og aluminiums-fasader i Norge.

Vi har all vår produksjon i Norge og vår Entreprenør-avdeling leverer og monterer fasader, dører, vinduer, rekkverk og andre glassløsninger til bygg for næring så vel som for det offentlige. H-fasader GlassTeam har fokus på prosjekter på Østlandet og Sør-Vest Norge, men sammen med H-fasader i Ålesund dekker vi hele landet.

Vi har også en Boligavdeling som leverer og monterer aluminiums- og glassløsninger til boligmarkedet.
H-fasader GlassTeam har dessuten en egen Service-avdeling som tar mindre oppdrag og serviceoppdrag i forbindelse med mindre ombygginger, utskiftinger og vedlikehold av aluminiums-dører og -vinduer, samt dørautomatikk etc. for profesjonelle byggherrer, det offentlige og andre aktører. Vi tilbyr også serviceavtaler for de samme produktene.