Bærekraft - HMS

Bærekraft
H-Fasader Glassteam AS er Miljøfyrtårnsbedrift. Med fokus på miljø, samfunn og hms så skal vi være med å ta et ansvar. Det stilles stadig strengere miljøkrav og med Miljøfyrtårn-sertifisering blir det mye enklere å dokumentere vårt miljøarbeid. Ved å være en Miljøfyrtårnsbedrift bygges en meningsfull merkevare og er et bevis på at vi tar miljø og samfunnsansvar. H-Fasader Glassteam AS driver en fremtidsrettet virksomhet og vi vil møte våre kunders forventninger om ansvarlighet, bærekraft og lønnsomhet.

HMS
HMS-arbeidet er en naturlig og viktig del for alle våre ansatte, og godt implementert i alle deler av bedriften. Vi har dessuten et aktivt arbeidsmiljøutvalg (AMU). Alle våre montører har nødvendige kurs og opplæring for å utføre ett sikkert og håndverksmessig arbeid, inklusive kurs i varmt-arbeider, arbeid i høyden etc.

EN-1090
H-fasader Glassteam AS er godkjent EN 1090 for bærende konstruksjoner. Vi benytter kun CE-godkjente komponenter og er sertifiserte i tiltaksklasse 3 som utførende bedrift og tiltaksklasse 2 innen prosjektering.