Våre samarbeidspartnere

H-fasader Glassteam har sterke samarbeidspartnere og leverandører med lang erfaring i bransjen. Dette gjør at vi kan forsikre kundene våre om best mulig kvalitet i det vi leverer.

Vi benytter både Sapa og Schüco aluminiumssystemer og produserer alle typer vindu, dører, glassfasader, takløsninger og elementfasader i aluminium.

Vi har også et godt samarbeid med kjente merkevarer som Trio Ving , Hvinduet+, Q-railing, Dormakaba og Geze. Dette er leverandører av blant annet glassrekkverk, låssystemer og PVC vinduer og dører.

Innen dørautomatikk har vi samarbeid med Sveitiske Gilgen Door System. Dette er et system utviklet med fokus på moderne teknologi og kundens behov. Produksjonsprosessen hos Gilgen gir muligheter til å produsere og spesialtilpasse nødvendige komponenter og automatiske dørsystemer raskt og skreddersydd. Samarbeidet sikrer at produktene blir riktig montert og med høy nøyaktighet. H-fasader GlassTeam kan tilby brukerstøtte, opplæring, teknisk support og serviceavtaler om ønskelig.

Vi har også kjente leverandører innen glass, og vi bruker hovedsakelig Glaseksperten, Vetroteck, Pilkinton og Pressglass.