Produksjon

Vi har i nær 50 år produsert vinduer, dører, fasader og tak i aluminium. For dører produserer vi så vel automatiske som manuelle slagdører, skyvedører, foldedører og panoramadører til privat- og næringsbygg i tillegg til vinduer, tak  og aluminiums fasader i alle størrelser.

Vi kapper, bearbeider og bygger sammen partiene i vår produksjon i Fredrikstad, med både Sapa og Schüco aluminiums-systemer.

Produksjonsmiljøet består av ca 30 godt kvalifiserte medarbeidere som betjener en moderne maskinpark. Hjertet i produksjonen er moderne CNC maskiner som bearbeider hele aluminiums-staver. Maskinene HS100 og AF 500 utfyller hverandre godt i fleksibilitet og kapasitet.

Vi har et godt kvalitetssystem som ivaretar kvaliteten i alle ledd av produksjonen og som gjør oss kvalifisert til å bygge brannklassifiserte systemer i tillegg til sikkerhetssystem for hærverk, innbrudd, skudd og eksplosjoner, samt bærende konstruksjoner. Vi benytter kun CE godkjente komponenter og er sertifiserte med P- merke for produksjon og montasje. For bærende konstruksjoner er vi sertifisert iht.  EN-1090.